top of page
Maalämpöpumput

Kun haluat lämmittää taloasi edullisesti, suosittelemme maalämpöä. Investointina maalämpö on pieni verrattuna käytön edullisuuteen. Mitä suurempi talo, sitä suurempia ovat myös tulevat säästöt.

 

Maalämpö voidaan asentaa myös vanhaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään (vesikiertoiset patterit ja/tai vesikiertoinen lattialämmitys).

 

Lämmön kerääminen voidaan toteuttaa joko energiakaivon, maakeruupiirin tai järvikeruupiirin avulla. Nämä ratkaisut tarjoaa luotettava yhteistyökumppanimme.

 

 

 

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja kartoitamme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle kilpailukykyisellä tarjouksella.

 

Edustamme Bosch maalämpöpumppuja. Asennamme myös muiden valmistajien maalämpöjärjestelmiä.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on energiaa säästävä ja sillä on korkea hyötysuhde. Se on myös ympäristöystävällinen, sillä ilman lämpöenergia ja sähköenergia, joita laite käyttää, on puhdasta ja saasteetonta.

llma-vesilämpöpumppu on turvallinen, luotettava, pitkäikäinen ja sen ylläpitokustannukset ovat alhaiset.

 

Lämmitysjärjestelmä voidaan asentaa myös vanhaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään (vesikiertoiset patterit ja/tai vesikiertoinen lattialämmitys). Saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumppu usein asennetaan jo olemassa olevavan lämmitysjärjestelmän, esim. puu- tai öljykattila, rinnalle, jolloin saadaan katettua talon energian tarve myös erittäin kylminä pakkastalvina.

 

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja kartoitamme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle kilpailukykyisellä tarjouksella.

 

Edustamme Panasonic ja Bosch ilma-vesilämpöpumppuja. Asennamme myös muiden valmistajien

ilma-vesilämpöjärjestelmiä.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on maamme ilmasto-olosuhteissa suositeltava laite. Ilmalämpöpumppu säästää tunnetusti lämmityskustannuksissa ja myös viilentää asunnon kesähelteillä.

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde ja sitä suositellaan käytettäväksi lähes kaikissa rakennuksissa.

 

Ilmalämpöpumppu sopii asuinrakennusten lisäksi teollisuustiloihin, verstaisiin, urheiluhalleihin ja julkisiin tiloihin eli kaikkialle, missä tarvitaan lämmitystä, viilennystä ja raikkaampaa sisäilmaa.

 

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja kartoitamme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle kilpailukykyisellä tarjouksella.

 

Edustamme Panasonic ja Bosch ilmalämpöpumppuja. Asennamme myös muiden valmistajien ilmalämpöpumppuja.

Miksi asioida kanssamme?

Lähdemme aina liikkeelle sinun tarpeistasi. Nykyaikaisissa

lämmitysratkaisuissa on lukuisia vaihtoehtoja ja puntarointi

näiden välillä voi tuntua haasteelliselta. Ydinporukkamme on keskittynyt kehittämään taitojaan viimeisimmän tekniikan kanssa ja erityisesti siihen kuinka sillä toteutamme parhaimman ratkaisun juuri sinulle.

 

Käymme aina kartoittamassa

mahdollisuudet asiakkaan luona ja

annamme tarjouksen ennen

töiden aloittamista.

 

Kilpailukykyinen hinta on valttimme,

annamme työllemme aina takuun!

 

Jani Venehsalo

044 236 5825

myymala@lviviva.com

Bosch Lämpömestari logo_uusi.png
bottom of page